my followers~~

Thursday, March 18, 2010

akhirnya~~

hampir sebulan lebih ber'sms' akhirnye mse yg d nanti2 kan dtg jgk..
huhuu...smlm,around pkul 10..aq with black n gf die liya,amik aq kat kedai makan n then trus grak ker UNISEL S.A..huhuu..excited+nervous pown ader nk g jmpe si 'dia' 2..ahakzz..
aq pown x taw lah asl..mybe dah lme x berhadapan situasi begini kowt..hahaa..
smpai2 UNISEL jerk,liya pown call lah si dia coz kteowg x taw umah sewa si dia kat mner..
tny aq??aq lagi lah x taw kat mner umah sewa si dia 2..dah lah first time jejak S.A..
hahaa..nmpk kuno kan...agagaa..whtever..huhuu..

ok..hampir 15minit jgk lah round2 kat area situ coz nk cari umah si dia 2,nthen jmpe jgk akhirnye..
x delah jauh sgt umah sewa ngan kampus si dia blajar...dkt jer kowt..huhuu...
so,dah amik si dia..kteowg pown plan g satu tmpat nie yg di beri name I-CITY...huhuu..
mmg cantek tmpt nie..penuh ngan neon2 jerk..agagaaa~~
baru bukak kowt tmpat 2...huhuu..
kat snie lah first place jmpe ngan si dia 2..hahaaa...jiwang lak aii..huhuhuu....
gugupgagap jgk lah first time face 2 face..ahakzz..
mner x nyer...sebulan ber'sms' jerk..huhuu..2 yg jadi mcm 2...

dh puas jalan2 kat situ..si dia pown decided nk blek coz ader assignment group yg si dia kena wat..
so,kteowg pown antar lah si dia ke pangkuan jalan seperti mana kteowg mengambil si dia tadi..
huhuu...ayat x bleh blah..huhuu~~
smpai2 jerk kat umah si dia,aq plak kena game..mner x nyer..keseluruhan isi umah si dia nk tgk aq nie mcm mner..adoiyaii...segan pakcik time 2...agagaaaa~~~
so,thats all my coretan tuk kali nie..huhu..kat bawah nie ader lah skit pix yg smpt aq capture n gmbar si dia pown ader..huhuu~~ =p






si dia with liya~~ =p
 
 
 I-CITY


p/s: time nk jmpe ngan dia nie...huh..jantung aq nie berdegup kencang seperti sepakan david beckham..ahaaa~~
www.tips-fb.com

4 comments:

  1. reza + girlfriend = lupe ktorg x? :)

    ReplyDelete
  2. nop2..x sesekali...
    korg kawan aq smpai mati..
    heheheee~~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...